WestNIC.net Online CommunityWestNIC.net 24/7 SupportDesk Hosting Tutorials Network Status

Go Back   WestNIC.net Online Community > Support Forums > Email Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-17-2005, 23:08
Rehaber Rehaber is offline
WN Guest
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Unhappy Do Not receive email at client

Am new to this service and I need a little help. I can send using my Outlook client but cannot receive. All messages are visable in SquirrelMail. While setting up outlook I use the test settings button and I then receive the test message sent by Outlook. But I don't receive the other messages in SquirrelMail at me Outlook client. It doesn't make since to me. I have My outgoing server (SMTP) requires authentication checked and Use same settings as my incoming mail server selected. Can anyone help?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2005, 02:07
Mike Mike is offline
WestNIC Staff
 
Join Date: Mar 2005
Location: New York
Posts: 140
Default

Quote:
Originally Posted by Rehaber
Am new to this service and I need a little help. I can send using my Outlook client but cannot receive. All messages are visable in SquirrelMail. While setting up outlook I use the test settings button and I then receive the test message sent by Outlook. But I don't receive the other messages in SquirrelMail at me Outlook client. It doesn't make since to me. I have My outgoing server (SMTP) requires authentication checked and Use same settings as my incoming mail server selected. Can anyone help?
Incoming mail server settings are not the same: http://helpdesk.westnic.net/email/
I have a few questions.. 1) When did you signup? DNS propagation takes 24-72 hours.
2) Did you use manual or automatic Outlook configuration?

Please post your incoming/outgoing mail settings.

Thanks!
__________________
Reliable reseller hosting provider since 2002.
Too good. It's true!


http://www.westnic.net
1-800-438-0260
Reply With Quote
  #3  
Old 11-18-2005, 09:53
Rehaber Rehaber is offline
WN Guest
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default All is good

Thanks for the timely response Mike. I still wasn't receiving this morning until I rebooted my computer. Now I am working fine.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-18-2005, 12:46
Mike Mike is offline
WestNIC Staff
 
Join Date: Mar 2005
Location: New York
Posts: 140
Default

Quote:
Originally Posted by Rehaber
Thanks for the timely response Mike. I still wasn't receiving this morning until I rebooted my computer. Now I am working fine.
Not a problem
__________________
Reliable reseller hosting provider since 2002.
Too good. It's true!


http://www.westnic.net
1-800-438-0260
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
WestNIC.net - US based multidomain web hosting